Na De Mil nog een C4? Club uit JPL beslist vanavond over lot van trainer

Na De Mil nog een C4? Club uit JPL beslist vanavond over lot van trainer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De reguliere fase van de competitie in de Jupiler Pro League zit erop. Met Rik De Mil sneuvelde al een trainer, over het lot van iemand anders wordt vanavond beslist.

Rik De Mil werd na de salonremise in de thuiswedstrijd tegen KRC Genk de laan uitgestuurd door het clubbestuur van KRC Westerlo.

Volgens La Dernière Heure staat er echter nog een trainer ter discussie voor een onmiddellijk ontslag. Het gaat om Felice Mazzu, trainer van Sporting Charleroi.

Maandag had de coach een gesprek met Mehdi Bayat en Pierre-Yves Hendrickx om een balans op te maken van het seizoen. Die laatste vroeg bedenktijd om knopen door te hakken.

Vanavond, zo schrijft de krant, zou de club, bijgestaan door David Helmer via videoconferentie uit de Verenigde Staten, een beslissing nemen over het lot van de trainer.

24 uur bedenktijd

Het ziet er naar alle waarschijnlijkheid uit dat Mazzu zijn C4 krijgt. De spelers zouden normaal een week vakantie krijgen, maar ze worden morgen allemaal op de club verwacht.

Dat zou best wel eens kunnen betekenen dat ze op dat moment zullen ingelicht worden van het ontslag van Mazzu. Wordt hoe dan ook vervolgd ook.

Sporting Charleroi is veroordeeld tot de Relegation Play-offs. De club heeft wel een voorsprong van vijf punten op de eerste achtervolgers, maar dat is snel weggespeeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties