Ultra's van Charleroi weer snoeihard voor Medhi Bayat na het vertrek van Felice Mazzù

Ultra's van Charleroi weer snoeihard voor Medhi Bayat na het vertrek van Felice Mazzù

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een nieuwe bladzijde wordt omgeslagen bij Sporting Charleroi. Na de rampzalige resultaten heeft de club besloten om afscheid te nemen van de trainer, Felice Mazzù.

De laatste tijd gaat het niet geweldig goed bij Charleroi. Na de nederlaag tegen KAA Gent en de overwinning van OHL tegen Mechelen, bevindt de club zich nu in de Relegation Play-offs. Een onhoudbare situatie waarvoor Felice Mazzù uiteindelijk de prijs heeft betaald.

De Storm Ultras reageerden op dit nieuws met een Facebook-post. Ze beschouwen het ontslag van hun coach als "begrijpelijk", maar steunen hem wel. Daarentegen krijgt Mehdi Bayat de volle laag weer.

'Bedankt voor alles Felice. Voor alle goede momenten. Voor alles wat je waardig hebt doorstaan. Je bent en blijft voor altijd een zoon van Charleroi. Terwijl de ander voor altijd een zoon van ... zal blijven', schrijven de Storm Ultras, die nu "andere beslissingen" eisen, gericht op het management en vooral Bayat.

'Het zou onlogisch zijn als alleen de verantwoordelijkheid van één acteur wordt benadrukt tijdens dit fiascojaar. Medhi, je hebt een gebrekkig systeem geïntroduceerd.'

'Jij bent er net zo goed, zo niet meer verantwoordelijk voor. Je hebt niets meer te zoeken in deze club waar je met je kleine maffia vrijelijk gebruik van hebt gemaakt.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties