Engelse bondscoach ziet twee basisspelers afhaken voor duel met Rode Duivels

Engelse bondscoach ziet twee basisspelers afhaken voor duel met Rode Duivels

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Engeland hebben drie spelers de selectie verlaten. Twee van hen kwamen tegen Brazilië in de oefenpot van dit weekend aan de aftrap.

De Engelse bondscoach Gareth Southgate laat weten dat verdedigers Harry Maguire en Kyle Walker en reservedoelman Sam Johnstone geblesseerd afhaken voor de oefeninterland van dinsdagavond.

In Wembley spelen de Rode Duivels dan tegen Engeland. Walker en Maguire waren zaterdag nochtans basisspelers in het elftal van Engeland, Walker kreeg zelfs de aanvoerdersband van de bondscoach.

Die laatste moest echter al na twintig minuten met een blessure naar de kant. Maguire onderging in de tweede helft hetzelfde lot. De twee geraken niet fit voor de match tegen de Rode Duivels op dinsdag. Engeland verloor met 0-1 van Brazilië, de eerste nederlaag in 15 maanden. Belofteninternationals James Trafford en Rico Lewis werden door Southgate doorgeschoven naar het A-elftal.

Net als bij de Rode Duivels ontbreken bij Engeland heel wat spelers. Bukayo Saka en aanvoerder Harry Kane zijn er niet bij. Cole Palmer en Jordan Henderson speelden niet mee in de match tegen Brazilië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties