Engeland met handen in het haar, Tedesco krijgt giga-opsteker dag voor de clash

Engeland met handen in het haar, Tedesco krijgt giga-opsteker dag voor de clash
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels spelen op dinsdagavond een tweede interessante oefenpot, deze keer op bezoek bij Engeland. Bij de Engelsen zijn er heel wat afwezigen, terwijl de Rode Duivels ondertussen goed nieuws hebben gekregen.

Bij Engeland is er ondertussen een half elftal niet bij dinsdagavond. Aanvoerder Harry Kane moest eerder al afhaken en traint momenteel individueel bij Bayern München. Ook Bukayo Saka zal er niet bij zijn tegen de Rode Duivels.

Ondertussen zijn er met Harry Maguire en Kyle Walker en reservedoelman Sam Johnstone nog een aantal spelers geblesseerd moeten afhaken. Daardoor wordt de spoeling ook achteraan stilaan dun voor bondscoach Gareth Soutghate.

Lukaku Romelu
© photonews

Bij de Rode Duivels is er dan weer wél goed nieuws. Op de laatste training - een dag voor de wedstrijd - dook Romelu Lukaku op bij de groep. Dat laat Het Nieuwsblad weten. 

Heupproblemen voor Romelu Lukaku van de baan?

De voorbije dagen had hij vooral individueel getraind na hinder aan de heup, opgelopen bij AS Roma. De match tegen Engeland leek mogelijk te vroeg te komen.

Nu is er dus hoop voor de Rode Duivels en voor Big Rom dat hij toch wél nog speelminuten kan maken voor zijn land. Met oog op het EK is het een laatste interessante test tegen Engeland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties