OFFICIEEL: Atlético Madrid heeft groot nieuws en dat is niet meteen positief voor Arthur Vermeeren

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
OFFICIEEL: Atlético Madrid heeft groot nieuws en dat is niet meteen positief voor Arthur Vermeeren

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arthur Vermeeren heeft het dezer dagen lastig om zich in het gezichtsveld van Diego Simeone te knokken. De coach van Atlético Madrid gaf de voorbije maanden de voorkeur aan enkele ervaren spelers. Eentje daarvan heeft zijn contract verlengd.

Atlético Madrid laat weten dat Koke zijn contract heeft verlengd. De aanvoerder van Los Colchoneros is op 32-jarige leeftijd nog niet rijp om een stap terug te zetten. En het kan nog een tijdje duren vooraleer die stap er komt. 

Koke is met ruim zeshonderd optredens een absoluut clubicoon van Atlético Madrid. Hij zette zijn krabbel onder een héél speciale overeenkomst. Dat contract loopt tot medio 2025 en er is een optie voor een bijkomende jaargang. En die optie kan nog een tijdje doorgaan.

Vermeeren Arthur
© photonews

Los Colchoneros willen Koke ieder seizoen zelf over zijn toekomst laten beslissen. De speler kan dus na ieder seizoen zelf beslissen of hij al dan niet wil doorgaan. Die knoop moet de 70-voudig Spaans international dus ieder seizoen opnieuw doorhakken.

De contractverlenging - en bijkomend gemaakte afspraak - is niet meteen het beste nieuws voor Arthur Vermeeren. De Rode Duivel maakte afgelopen winter de overstap van Antwerp FC naar de Spaanse hoofdstad. Ook de komende seizoenen moet hij wellicht tegen Koke opboksen.

Wie zijn de concurrenten van Arthur Vermeeren bij Atlético Madrid?

Bovendien is het middenveld van Los Colchoneros héél sterk bevolkt. Behalve Koke lopen er met Rodrigo de Paul, Saul Niguez, Thomas Lemar en Marco Llorente nog enkele spelers rond die de nodige adelbrieven kunnen voorleggen. Het worden alvast spannende weken en maanden voor Vermeeren...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties