Marc Degryse komt met belangrijke waarschuwing voor alle ploegen in Champions' Play-offs: "Daar moeten ze voor oppassen"

Marc Degryse komt met belangrijke waarschuwing voor alle ploegen in Champions' Play-offs: "Daar moeten ze voor oppassen"
Foto: © photonews

De eerste speeldag van de Champions' Play-offs zit erop, en die zorgde meteen al voor heet wat emoties. We krijgen ongetwijfeld nog negen leuke speeldagen te zien.

De eerste speeldag van de play-offs is achter de rug. Dit weekend was er één grote winnaar: Anderlecht. Paars-wit won zelf tegen Antwerp en zag Union verliezen van KRC Genk. Club Brugge en Cercle Brugge schieten niet veel op met een gelijkspel.

Maar over alle wedstrijden was er wel wat te zeggen. Tijdens Anderlecht-Antwerp kreeg Owen Wijndal rood voor een knik richting Thorgan Hazard, bij Cercle-Club gebeurde hetzelfde tussen Brandon Mechele en Kévin Denkey, hier viel echter geen kaart.

Bij KRC Genk-Union SG werd Christian Burgess kort voor het einde van het veld gestuurd. Hij wierp duidelijk gefrustreerd een bal recht tegen het hoofd van Genk-speler Tolu bij een inworp.

Marc Degryse zag het allemaal gebeuren en merkte meteen wat op. "De teneur die ik over de drie wedstrijden bij de start van de Champions’ Play-offs zag, is dat de strijd het voorlopig haalt boven goed voetbal", vertelde hij bij Het Laatste Nieuws.

Degryse waarschuwt ook nog. "Ik vind dat de ploegen in intense matchen moeten oppassen om de pedalen niet te verliezen. Temidden alle nervositeit die de play-offs met zich meebrengen, mogen ze de emoties niet laten winnen van de focus om te proberen goed voetbal te brengen. En dit is nog maar speeldag één."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties