🎥 Opvallend beeld: Manchester United-coach Erik Ten Hag loopt plots weg op persconferentie na kritische vraag

🎥 Opvallend beeld: Manchester United-coach Erik Ten Hag loopt plots weg op persconferentie na kritische vraag
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United speelde zaterdag 2-2 gelijk tegen Bournemouth. Hierdoor blijft de club achter met een 3 op 12. Coach Erik Ten Hag lijkt de druk te voelen.

Manchester United nam het zaterdag op tegen Bournemouth. United kwam al snel op achterstand, maar kon op het halfuur gelijkmaken. Nog voor rust scoorde Bournemouth het tweede doelpunt.

Uiteindelijk maakte Burno Fernandes met zijn tweede van de avond nog eens gelijk vanop de stip. Door de 2-2 eindstand pakt de club 3 op 12. Dit na drie gelijke spelen en een nederlaag in de laatste vier wedstrijden.

Een journalist stelde tijdens de persconferentie een kritische vraag. "De kans bestaat dat je op de zevende plaats eindigt. Als je lager dan die zevende plaats terechtkomt, zou dat de slechtste klassering zijn in de Premier League voor Manchester United. Denk je dat je hoger zal eindigen", klonk het volgens Play Sports.

Daarop besloot coach Erik Ten Hag plots weg te lopen van het persmoment. "Ik ga die vraag niet beantwoorden. Dat is niet aan de orde op dit moment."

Voorlopig staat United op de zevende plaats in de Premier League met 50 punten, evenveel als de nummer zes, Newcastle. West Ham dat achtste staat volgt met twee punten minder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties