Thibaut Courtois verrast Spaanse pers met uitspraak over zijn comeback

Thibaut Courtois verrast Spaanse pers met uitspraak over zijn comeback

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is een grote kans dat we Thibaut Courtois niet meer dit seizoen zullen zien. De doelman van Real Madrid wil het rustig aan doen, vooral omdat zijn vervanger goed werk levert.

Eerst een gescheurde kruisband, nadien een scheurtje in de interne meniscus... Thibaut Courtois heeft veel pech dit seizoen. De doelman heeft nog geen enkele wedstrijd van het seizoen gespeeld.

Maar ondertussen gaat het al wel wat beter met hem. Onlangs keerde hij terug op het veld, hij voegde zich al bij de groep om mee te trainen.

Thibaut Courtois heeft geen haast om terug te keren onder de lat van Real Madrid

Maar is dat voldoende om hem nog een officiële wedstrijd te zien spelen vóór het einde van het seizoen? "Ik heb geen haast om terug te keren. Als ik me goed voel, zal ik kijken wanneer ik kan spelen", vertelde de 31-jarige doelman bij Mundo Deportivo.

De ex-doelman van Racing Genk, Atlético Madrid en Chelsea richt zich op volgend seizoen. Thibaut Courtois wil fit zijn voor de eerste competitiewedstrijd en maakt zich geen zorgen.

"Lunin voelt zich goed, dus ik heb geen haast. Als ik merk dat ik nog niet klaar ben, zal ik niets forceren", concludeerde de twee meter lange doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties