šŸ“· Charles De Ketelaere komt met niet mis te verstane boodschap voor Club Brugge voor titelwedstrijd

šŸ“· Charles De Ketelaere komt met niet mis te verstane boodschap voor Club Brugge voor titelwedstrijd
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kan zondagavond kampioen spelen. EĆ©n punt in de stadsderby tegen Cercle Brugge volstaat om de landstitel te veroveren.

Club Brugge weet wat het moet doen tegen Cercle om kampioen te spelen. Een gelijkspel volstaat sowieso om een 19e keer de landstitel te veroveren.

Natuurlijk zal Cercle het hen absoluut niet gemakkelijk maken. Groen-zwart strijdt zelf nog mee voor de vierde plaats en die willen Miron Muslic en zijn troepen kosten wat het kost nog halen.

Dan moet het zelf resultaat boeken tegen Club en hopen dat KRC Genk punten laat liggen tegen Union SG. Een spannende laatste speeldag zal het sowieso worden.

Charles De Ketelaere steunt zijn ex-club alvast. Op zijn Instagram-verhaal plaatste hij een foto van de kampioenenviering van het seizoen 2021/2022. Bij de foto schreef hij: "Veel succes aan mijn team, make some more history."

De Ketelaere won zelf drie keer de titel met Club Brugge, in 19/20, 20/21 en 21/22. Nadien trok hij voor 36,5 miljoen euro naar AC Milan, dat hem nu uitleent aan Atalanta.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties