šŸŽ„ 24 jaar na datum: dit is dĆ© uitgelezen dag voor Bob Peeters, X heeft grote hoop

šŸŽ„ 24 jaar na datum: dit is dĆ© uitgelezen dag voor Bob Peeters, X heeft grote hoop
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag 22 juni 2024. Op het EK in Duitsland staan de laatste wedstrijden van de tweede speeldag op het programma. Met als toemaatje de wedstrijd tussen Belgiƫ en Roemeniƫ om 21 uur. Het moment voor Bob Peeters?

De Rode Duivels werden voor Euro 2024 in een groep met Roemenië, Slovakije en Oekraïne. Tegen de Slovaken werd met 0-1 verloren, nu is het tegen Roemenië alle hens aan dek voor de Rode Duivels. En voor Bob Peeters

Geen mens die de voorbije dagen al niet eens heeft gedacht aan Euro 2000 in België en Nederland. Toen was Bob Peeters niet geselecteerd voor de Rode Duivels, maar deed hij wel dienst als vliegende reporter.

Voor de omkadering rond het EK was hij elke dag op pad voor Mark Uytterhoeven, met als ultieme doel het vinden van een Roemeen. Dat bracht hem in een hamburgerkraam in Brugge, bij toenmalig premier Jean-Luc Dehaene en bij de bondsvoorzitter.

Het werd een legendarische opdracht om een Roemeen te vinden en het leverde geniale televisie op. De beelden van toen willen we u zeker niet onthouden. Bekijk hieronder de hilarische beelden van meer dan 20 jaar geleden - Opgelet: het laden van de beelden kan enkele seconden duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties