Vermaelen wint Champions League dan toch niet

Johan Walckiersdoor Johan Walckiers
Datum
12 reacties

Thomas Vermaelen mag de eindwinst in de Champions League dan toch niet op zijn palmares bijschrijven. Dat is het gevolg van een regel van de UEFA.

Om de Champions League te winnen, zegt het reglement van de Europese voetbalbond dat je moet gespeeld hebben in die competitie. Vermaelen zal daarom zijn medaille moeten teruggeven.

Hij is niet de enige speler in die situatie. Ook Claudio Bravo, Jordi Masip en Douglas Pereira worden niet beschouwd als winnaars van de Champions Leauge.



Reacties 12 reacties



AddToAny
Zie ook