? Knappe stunt tegen Atlético Madrid: jonkies van Club Brugge tonen aan A-ploeg hoe het moet, inclusief wereldgoal (met beelden!)

Manuel Gonzalez
| 3 reacties

De jongelingen van Club Brugge hebben de A-ploeg getoond hoe je Atlético Madrid kan kloppen. In de Youth League ging het op karakter naar een bijzonder knappe winst, waardoor blauw-zwart leider wordt in zijn groep.

Op speeldag 1 hadden de jongelingen van Club Brugge nog een gelijkspel behaald tegen Borussia Dortmund, op speeldag 2 stond de zware trip naar Atlético Madrid op het programma. De Madrilenen wonnen al van Monaco (0-2) en wilden dus graag een 6 op 6 pakken.

Twee keer Ngonge

In de eerste helft was de thuisploeg al bij al de gevaarlijkste, maar de bezoekers konden via Ngonge wel op voorsprong komen na een afvallende bal vanuit een schot van Cambier. Camello maakte er even later wel terug 1-1 van, meteen ook de ruststand.

Na de koffie kwam blauw-zwart steeds beter in het spel, maar doelman Shinton moest wel een elfmeter redden na handspel. Tien minuten voor tijd kon Cyril Ngonge dan opnieuw scoren met een afgemeten schot in de hoek van het doel, meteen goed voor de 1-2 overwinning.