braBrazilië
uruUruguay
Datum: 26/06/2013 21:00
Competitie: Confederations Cup
Speeldag: Halve Finales
Live Wie pakt de eerste finalestek?
Wie pakt de eerste finalestek?
Foto: © SC

In een heruitgave van de WK-finale van 1950 probeert Uruguay weer te stunten tegen Brazilië. Wie zal het gaan halen? Volg het hier live mee ...

Een dikke week geleden waren er nog veel twijfels rond het Braziliaanse elftal, maar ondertussen hebben Neymar & co zich al meermaals bewezen. In de halve finale mogen ze het als groepswinnaar opnemen tegen de tweede uit de andere poule: Uruguay. Dat Zuid-Amerikaanse land toonde zich een maatje te klein voor Spanje, maar wist wel Nigeria af te houden.

Op het WK 1950 speelden beide landen ook al tegen elkaar en toen werd het in Maracana een echt drama voor de Brazilianen: in eigen huis werden ze geklopt, een herinnering die ze nu zullen willen uitwissen. Of kan Uruguay opnieuw stunten? Volg het vanavond op de voet hier op Voetbalkrant.com.

Stel nu uw bonus van 60 euro veilig op Unibet! Registreer je op www.unibet.be/voetbalkrant en verdien zomaar geld. Als Uruguay wint, levert je gratis bonus van 60 euro al 540 euro op. Voor Brazilië krijg je 100 euro. Speel dus zeker mee.

Meer nieuws

Confederations Cup