spaSpanje
Tahiti
Datum: 20/06/2013 21:00
Competitie: Confederations Cup
Speeldag: Speeldag 2
Groep B: Spanje op zoek naar 10 doelpunten en de clash om plek 2?
Groep B: Spanje op zoek naar 10 doelpunten en de clash om plek 2?
Foto: © SC

Spanje heeft drie grote tornooien op rij gewonnen, maar van verzadiging is geen sprake. Dat werd op speeldag 1 al duidelijk tegen Uruguay. Tahiti maakt zich op voor een vernedering. Uruguay en Nigeria strijden om plek twee.

Spanje gaf tegen Uruguay voetballes. Het enige dat tegenviel was uiteindelijk de eindscore: maar 2-1, terwijl Spanje de hele wedstrijd had gedomineerd. Als het op dezelfde manier speelt tegen Tahiti zou het een wonder zijn moest de score niet in de dubbele cijfers lopen. Tahiti was namelijk moedig tegen Nigeria, maar de 6-1 nederlaag was niet eens een realistisch beeld van de waardeverhoudingen.

De andere partij tussen Uruguay en Nigeria is een rechtstreeks duel om plaats twee. De kans dat Spanje groepswinnaar wordt en Tahiti het nummer vier in de poule is heel groot. De Zuid-Amerikanen gaven de beste indruk van de twee teams, maar in een onderling duel kan het ook van kleinigheden afhangen.

Het is ook de vraag welk team per se moet winnen en wie kan speculeren op een puntje, want op dit moment is het doelsaldo van Nigeria veel beter, maar Uruguay moet in staat geacht worden met meer dan vijf doelpunten verschil te winnen van Tahiti.

Hoeveel wordt het in Spanje - Tahiti?

Het ziet er naar uit dat het een doelpuntenfestival wordt in Spanje - Tahiti. Maar hoeveel wordt het dan precies? 10-0 levert bij een inzet van 60 euro al 660 euro op. Voor pakweg 13-0 stijgt dat richting 1500 euro en 15-0 - waarom niet?- levert 3000 euro op. Registreer je dus als de bliksem bij www.unibet.be/voetbalkrant. Nog niet helemaal overtuigd? Wel, als je je registreert kan je voortaan ook live én gratis naar wedstrijden kijken in heel Europa!

Meer nieuws

Confederations Cup