Datum: 18/06/2018 17:00
Competitie: WK
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Fisht Olympic Stadium
Nu moet het gebeuren! Hoeveel knallen de Rode Duivels er binnen tegen Panama?
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Sochi
| 0 reacties

De Rode Duivels starten vanavond aan het WK

Nu moet het gebeuren! Hoeveel knallen de Rode Duivels er binnen tegen Panama?

Na alle voorbereidingswedstrijden en trainingen zijn de Rode Duivels helemaal -op Kompany en Vermaelen na- klaar om Panama een poepje te laten ruiken.

De aanloop naar deze wedstrijd verliep vlekkeloos voor de Rode Duivels. Op de gekende blessuregevallen na was er geen vuiltje aan de lucht bij de Belgen. Enkel het -verwachte- afscheid van Laurent Ciman een dag te vroeg was een beetje bizar.

Roberto Martinez heeft in de voorbereiding al serieus in zijn kaarten laten kijken. De basisopstelling van de Rode Duivels lijkt de onderstaande te gaan worden. Al blijft het afwachten of Boyata nu rechts in de driemansverdediging komt of centraal op de positie Kompany.

Panama is grotendeels de onbekende factor, al verwachten we AA Gent-speler José Luis Rodriguez in de basiself. Het is vooral uitkijken naar wat onze offensieve krachten kunnen doen tegen dit Panama.

Beleef de wedstrijd tussen België en Panama nog intenser en volledig LIVE via UNIBET! Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account. Geniet speciaal voor deze match van de 10x odds promotie​!

Voor de eerste keer heeft Unibet België een verhoogde odd promotie voor nieuwe klanten! Een winst tegen Panama kan dan voor een vertienvoudiging van je inzet zorgen voor de nieuwkomers.

De promotie loopt van vrijdag 15 juni tot de start van de wedstrijd tegen Panama, op 18 juni om 17 uur. Doe er dus zeker je voordeel mee! 

Meer nieuws

WK