Reactie Niet Dendoncker, maar wel Boyata startte enigszins verrassend in de basis tegen Costa Rica: "Natuurlijk hoop je meer te spelen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Niet Dendoncker, maar wel Boyata startte enigszins verrassend in de basis tegen Costa Rica: "Natuurlijk hoop je meer te spelen"
Foto: © photonews

Velen hadden Leander Dendoncker na de uitspraken van Roberto Martinez in de basis verwacht tegen Costa Rica. Uiteindelijk moest de aanvoerder van RSC Anderlecht genoegen nemen met een kwart wedstrijd.

Op het moment dat de 23-jarige Dendoncker zijn opwachting maakte, stond de 4-1-eindscore al op het bord. "Ik had niet zoveel werk op te knappen", kijkt de Passendalenaar terug op zijn invalbeurt. "In een ploeg als de onze die dominant voetbal bracht, moest ik vooral ballen inleveren bij de middenvelders." (lacht)

Ik hou me klaar, de rest zien we wel

Of Dendoncker toch niet op een basisplaats rekende? "Je hoopt natuurlijk altijd meer te kunnen spelen. Maar de coach doet wat hij denkt dat het beste is in aanloop naar het WK."

"Ik ben erbij en dat is het voornaamste. Ik trek met een goed gevoel naar Rusland en ben fier om deel uit te maken van deze groep. Ik hou me klaar, de rest zien we wel", aldus Dendoncker die naar zijn eerste toernooi als Belgisch international trekt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties