De Bruyne kan ook schitteren zonder de belangrijkste te zijn: "Eden de belangrijkste? Dat heb ik zelfs liever"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Moskou
| 0 reacties
De Bruyne kan ook schitteren zonder de belangrijkste te zijn: "Eden de belangrijkste? Dat heb ik zelfs liever"

Volg België nu via WhatsApp!

Eden Hazard en Kevin De Bruyne zijn twee van de meest bepalende spelers bij de Rode Duivels. Al meermaals was de vraag: kunnen ze wel samenspelen? Willen ze niet allebei dé meest bepalende speler zijn? Kevin De Bruyne is alvast duidelijk.

"Ik heb voor mezelf uitgemaakt dat ik alles wil doen om de ploeg beter te maken", is De Bruyne kristalhelder. "Ik hoef echt niet de belangrijkste speler te zijn."

KDB is duidelijk: "Ik heb eigenlijk zelfs het liefste dat Eden Hazard de belangrijkste speler is. Als hij goed draait, dan kan ik hem met mijn passen bereiken. Hij heeft zijn belang voor mij, hij is belangrijk", klinkt het bij de middenvelder.

"Als ik de aanvallers in een situatie kan brengen dat ze iets kunnen uitrichten, dan heb ik mijn job gedaan. Ik kan een schitterende match spelen zonder de belangrijkste op het veld te zijn", beseft De Bruyne. 

Een rol die hij ook kent van bij Manchester City: "Ik help anderen goed te spelen en ik kan goed spelen als de rest ook goed is. Hopelijk zijn onze drie aanvallers helemaal top de rest van het WK, want we hangen van elkaar af. Ik ga nog beter spelen als zij top zijn, daar ben ik zeker van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties