Wie nemen Mertens en Vertonghen mee naar onbewoond eiland, hoe waren hun examens vroeger en waarom het kapsel van Mertens?

Wie nemen Mertens en Vertonghen mee naar onbewoond eiland, hoe waren hun examens vroeger en waarom het kapsel van Mertens?
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels kregen van Roberto Martinez woensdag een rustdag omdat er toch al sprake is van enige vermoeidheid. Jan Vertonghen en Dries Mertens maakten van de vrije tijd gebruik om enkele vragen van de fans te beantwoorden.

In een Facebook-live van Sporza beantwoordden Vertonghen en doelpuntenmaker tegen Panama Dries Mertens woensdagnamiddag de opvallende vragen van de kijkers. Zo werd de vraag gesteld welke drie ploegmaats ze zouden meenemen naar een onbewoond eiland. "Mousa (Dembélé), Dries en Thomas Vermaelen, voor de gezelligheid", aldus de linksachter.

Natuurlijk kwamen er ook vragen over het blonde kapsel van Dries Mertens. "Waarom? Geen idee", aldus de Napoli-aanvaller. "Ik wou eens iets anders. Het is zo saai om 30 jaar hetzelfde kapsel te hebben. Willen jullie Jan ook niet met een ander kapsel zien", vroeg de aanvaller zich af.

Examens

Het ging ook even over de examens van vroeger. "Ik zorgde ervoor dat ik net een 5 haalde. Een 4, een 5, een 5 en een 6 en dan gedelibereerd worden", aldus Mertens. 

"Toen ik naar Nederland vertrok, was het belangrijk dat ik een A-attest zou krijgen, maar ze wilden mij een B-attest geven", pikt Vertonghen in. "Dus heb ik hen een mooie brief geschreven en is het toch in orde gekomen.

Bekijk hier de hele Facebook-live...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties