Johan Boskamp is scherp voor de criticasters na de Duivelse prestatie van zaterdag: "Je hebt altijd van die azijnzeikers"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Johan Boskamp is scherp voor de criticasters na de Duivelse prestatie van zaterdag: "Je hebt altijd van die azijnzeikers"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels lieten een prima indruk achter tegen Tunesië. Met een klinkende 5-2-overwinning verzekerden de Rode Duivels zich van de volgende ronde.

Ook Johan Boskamp genoot van het spel dat de Belgen zaterdagnamiddag op de mat legden. "Niet zeiken. België - Tunesië was gewoon hartstikke leuk", zegt Bossie in Het Belang van Limburg. "Een lekker open wedstrijd. Ik heb genoten. Je hebt altijd van die azijnzeikers die gaan lopen zeggen dat Tunesië naïef speelde, maar ik heb me beter geamuseerd bij deze match dan bij Zweden - Duitsland. Nu gaan we kijken wat de Belgen doen tegen ploegen die wel de kwaliteiten hebben om een match te bepalen."

Mogelijk wisselt Roberto Martinez enkele pionnen in de laatste groepsmatch tegen Engeland. "Dat geeft meestal een gek gevoel", weet Boskamp. "Je zit in de flow en moet zeker niet gaan rekenen. Gewoon gaan voor de zege! Engeland is een goede test voor die driemansdefensie. Wat ik wel nog interessant vond: toen Hazard eraf ging, zag je dat De Bruyne hoger ging spelen en veel meer aan de bal kwam. Vermoedelijk een test voor tegen die 5-3-2 van de Engelsen. Overigens heel knap dat de Kev zich zo wegcijfert voor het ploegbelang."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties