Niet alle Rode Duivels verkeren in feeststemming: "Misschien denken ze dat ik alles kan verdragen, maar ooit komt er een einde aan"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Niet alle Rode Duivels verkeren in feeststemming: "Misschien denken ze dat ik alles kan verdragen, maar ooit komt er een einde aan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is er nu eigenlijk een Rode Duivel die nog niet gespeeld heeft op dit WK? Toch wel, Simon Mignolet en Koen Casteels. En vooral eerstgenoemde is ontgoocheld dat hij tegen Engeland de honneurs niet mocht waarnemen.

“Ik maak mij geen illusies meer omdat ik weet hoe het gaat, maar natuurlijk is het wel spijtig dat ik op de bank moest blijven terwijl de ploeg toch helemaal door mekaar werd geschud. Dat is zuur en mentaal moeilijk", citeert Het Nieuwsblad onze 30-jarige doelman van Liverpool. 

"Want stel dat er toch iets zou gebeuren met Thibaut, dan moet ik er wel meteen staan. Terwijl ik de voorbije maanden erg weinig gespeeld heb. Simpel is dat niet. Ik heb het er eerst met keeperstrainer Erwin Lemmens over gehad, daarna is de bondscoach ook naar mij gekomen. De inhoud van dat gesprek blijft tussen ons. Natuurlijk waardeer ik het wel dat hij me kwam opzoeken", aldus Mignolet. 

Die blijft ondanks de moeilijke situatie hyperprofessioneel. "Maar misschien is dat in mijn nadeel omdat ze weten dat ik veel kan verdragen. Misschien denken ze dat ik alles kan verdragen, maar ooit komt daar een einde aan", klinkt het bitter. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties