Neymar verklaart zijn keuze voor Saoedi-Arabië, maar of die wel helemaal klopt...

Neymar verklaart zijn keuze voor Saoedi-Arabië, maar of die wel helemaal klopt...

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neymar Jr. is de zoveelste in het lange rijtje sterren dat naar Saoedi-Arabië is verhuisd. Op de sociale media van zijn nieuwe club, Al-Hilal, legt hij nu uit waarom hij die keuze maakte.

Volgens Neymar was het niet het geld dat de doorslag gaf, maar wel... de sportieve ambities. "Ik wil nieuwe geschiedenis schrijven en de Saudi Professional League heeft een geweldige energie. Er spelen topspelers en de competitie is enorm aan het groeien."

“Ik denk dus dat dit de plek is waar je wil zijn. Ik heb veel bereikt in Europa en bijzondere tijden beleefd, maar ik heb altijd al een wereldspeler willen zijn en mezelf op de proef willen stellen met nieuwe uitdagingen en kansen op nieuwe plekken."

Al zal de 160 miljoen euro die hij in twee jaar tijd gaat opstrijken er ook wel iets mee te maken hebben. "Het is een gigantische club, de beste van Azië. Dat geeft mij het gevoel dat dit de juiste beslissing is. Al-Hilal is de juiste club op het juiste moment. Ik hou van winnen en doelpunten maken. Ik ben van plan om dat te blijven doen in Saoedi-Arabië.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties