Voetbalbond maakt bekend welke compensatie fans krijgen na stopgezette match tegen Zweden

Voetbalbond maakt bekend welke compensatie fans krijgen na stopgezette match tegen Zweden

Maandag speelden de Rode Duivels tegen Zweden. Door de terroristische aanslag werd de match stopgezet tijdens de rust.

Het EK-kwalificatieduel tussen België en Zweden werd tijdens de rust stopgezet, nadat de spelers vernamen dat twee Zweedse voetbalsupporters om het leven kwamen na een terroristische aanval vlak voor de match in Brussel.

Ondertussen is ook beslist dat de match niet meer uitgespeeld wordt en een 1-1-gelijkspel blijft. De Belgische voetbalbond had eerder al aangegeven dat de tickets voor de match niet terugbetaald zouden worden.

Er zou wel een commerciële geste komen. Daarover is ondertussen duidelijkheid. De voetbalbond laat weten dat de fans die een ticket hadden voor de match tegen Zweden aan de helft van de prijs de oefenwedstrijd tegen Servië kunnen bijwonen.

Die wordt op 15 november gespeeld. “Tickethouders zullen in hun mailbox al de nodige informatie terugvinden”, stelt de KBVB. Wie nog vragen heeft moet via een specifieke pagina op de website van de bond contact nemen.

De Rode Duivels sluiten hun EK-kwalificatie op zondag 19 november af met een wedstrijd in het Koning Boudewijnstadion tegen Azerbeidzjan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK Kwalificatie

Nieuwste reacties