lomLommel SK
Hamme VW
1-1
77' Koen Versyp (pen)
Datum: 08/06/2006 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Eindronde: speeldag 6
Stadion: Stedelijk Sportstadion
KVSK United of Hamme naar eerste?
Bart Hermans
| 0 reacties
KVSK United of Hamme naar eerste?
Foto: © SC

Op deze laatste speeldag van de eindronde hebben nog drie ploegen kans om nog naar eerste klasse te gaan. De scenario’s zijn al uitvoerig beschreven, aan de ploegen om het te doen vanavond.
 
Vanavond ontvangt KVSK United aan de Gestelsedijk VW Hamme. Na het tumultueuze einde van de wedstrijd in Hamme is het zeker dat hier op het scherpst van de snee zal gevoetbald worden. Hamme won toen met 2-1 dankzij een betwistbare strafschop. In de competitie eindigden de onderlinge duels telkens op een puntendeling. KVSK United kon tot dusver nog niet winnen van blauw-zwart. Beide ploegen moeten winnen om een kans te maken op eindwinst of testwedstrijden. Het zal ook bang afwachten worden wat er in Lier gebeurt.

Afgelopen zondag klopte een sterk Hamme favoriet Lierse met 2-0 dankzij twee doelpunten van Koen Versyp. Blauw-zwart trekt dus vol vertrouwen richting Noord-Limburg. KVSK United greep zondag de laatste strohalm door op Geel te gaan winnen. De afscheidnemende Frank Machiels zorgde op De Leunen voor de 1-2 in de toegevoegde tijd.
 
Bij KVSK United zijn Pereira en Oyen geelgeschorst. De rode kaarten van Thomson en Machiels zullen pas na de eindronde worden omgezet in een schorsing. Scheelen en Euvrard zijn nog steeds geblesseerd. Belangrijkste troef de laatste wedstrijden is de Congolees Kalulika die in een bloedvorm steekt.
 
Bij VW Hamme wordt dezelfde basisploeg als de vorige twee wedstrijden verwacht.


door Bart H. en Niels H

Meer nieuws

2e klasse