wesWesterlo
desDessel Sport
Bart Goor (pen) 31'
1-0
Datum: 20/03/2013 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Het Kuipje
Zet Westerlo druk op de ketel van Oostende?
Zet Westerlo druk op de ketel van Oostende?
Foto: © SC

Westerlo ontvangt in Het Kuipke Dessel Sport. Mits winst kan Westerlo voorlopig tot op twee punten komen van Oostende, dat donderdag pas aan de bak moet. Kan Westerlo de druk op de kustploeg verhogen?

Westerlo is aan een goede reeks bezig: het won zijn vijf laatste wedstrijden. In de stand staat het nu op vijf punten van leider Oostende. Dat kunnen er na vanavond voor minstens een dag amper twee zijn. De verdediging van Westel staat als een huis: de laatste vier wedstrijden incasseerde het geen enkel doelpunt.

Aangezien het inhaalwedstrijd is, zal Westerlo het wel zonder Wouter Corstjens moeten stellen. Hij is niet speelgerechtigd. Van Belle en Van den Buijs zijn nog steeds geblesseerd.

De selectie van Westerlo:

Cordier, Minne, Maertens, Geudens,  Laureys, Paulussen, Vandenbergh, Wilmet, Owusu, Janssens, Schuermans, Trenson, Rentmeister, Cools, Iachtchouk, Deelkens, Gnohéré, Goor.

Dessel Sport heeft iets goed te maken: in de heenwedstrijd verloor het in eigen huis nog met 0-4 tegen Westerlo. Een nieuwe blamage wil de ploeg zeker vermijden, dus kan het zeker een boeiend duel worden. Dessel staat momenteel achtste in de stand, maar kan misschien nog dromen van eindrondevoetbal. Dan moet het wel al zijn resterende wedstrijden winnen, te beginnen met die in Het Kuipke.

Westerlo is grote favoriet bij UNIBET. Wie zal het halen? Waag er een gokje op bij UNIBET . Als je 60 euro inzet op op een overwinning van Westerlo, dan krijg je 84 euro terug. Een gokje van 60 euro op Dessel Sport kan maar liefst 390 euro opleveren. Stel je bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK