stvSTVV
heiKSK Heist
1-0
2-0
2-1
45+3' Bart Webers (pen)
Datum: 19/10/2013 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stayen
Knopen STVV en RDWM terug aan met winst?
Knopen STVV en RDWM terug aan met winst?
Foto: © SC

Gisteren verspeelde Eupen al punten op het veld van Lommel, vandaag en morgen kan de rest aan de top van het klassement daarvan profiteren om dichterbij te sluipen. Kunnen STVV en RWDM de punten thuis houden en wat staat er onderaan het klassement te gebeuren?

Zaterdagavond neemt RWDM Brussels het op tegen Eendracht Aalst. De thuisploeg heeft wat recht te zetten na de zware nederlaag van afgelopen weekend tegen Antwerp. Het nummer zes in de stand kan maar beter winnen, wil het aansluiting behouden met de top van het klassement. Ook bij Aalst kijkt men naar boven. De gezonde ambitie ligt rond plaats zeven en daar is de club bijna met een tiende plaats op dit moment.
 
Dessel Sport is na een knappe start helemaal afgezakt naar plaats 14. Een bezoek op het veld van Boussu Dour is alvast geen cadeau. De thuisploeg staat mooi zevende, maar ziet de kop van het klassement al heel wat punten uitlopen. Wil het niet in de grijze zone terechtkomen, kan het maar beter de scalp pakken van Dessel Sport.
 
STVV krijgt het bezoek van Heist. De bezoekers doen het dit seizoen weer niet onaardig met beperkte middelen en sprokkelden tot nu toe al dertien punten. Dat zijn er tien minder dan tegenstander Sint-Truiden. Kan Heist opnieuw giant-killer spelen zoals het in het verleden al meer deed?
 
Wedstrijden van vandaag:
 
Boussu Dour - Dessel Sport
Sint Truiden - Heist
RWDM Brussels - Eendracht Aalst
Virton - Geel
Roeselare - WS Brussels
Tubeke - Hoogstraten

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK