aalEendracht Aalst
antAntwerp
Datum: 01/12/2013 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Pierre Cornelisstadion
Kan Antwerp nog eens winnen?
Kan Antwerp nog eens winnen?
Foto: © SC

Op zondag komen nog twee toppers in actie uit de tweede klasse. Zowel Sint-Truiden als Antwerp willen terug aanknopen met de zege.

Zondag staan er twee wedstrijden op het programma. Eendracht Aalst neemt het thuis op tegen Antwerp. In de heenronde moest Eendracht Aalst nog het onderspit delven, maar de club is klaar om nu veel beter te doen. De Great Old zit al enige tijd in mindere vorm en misschien is dit de moment voor Aalst om het verschil te maken.

De Ajuinen zelf waren zeer zwak aan het seizoen begonnen, maar ondertussen staan ze toch al op een behoorlijk veilige achtste stek in het klassement en de Oost-Vlamingen kunnen tegen Antwerp dus naar boven kijken.  

Ook Sint-Truiden komt zondag in actie. De Limburgse club moet op bezoek bij de allerlaatste in de stand. Visé slikte in zijn laatste vier wedstrijden maar liefst 19 doelpunten. Een hapje voor de Kanaries of kan Wezet de terugronde op een schitterende manier starten en nog dromen van een verlengd verblijf in tweede?

Stuntjes op zondag?

Kan Eendracht Aalst puntjes afsnoepen van Antwerp? En wat kan de hekkensluiter tegen STVV? Waag gerust een gokje bij UNIBET. Een gokje van 60 euro kan u maar liefst 1302 euro opleveren als u denkt dat beide underdogs de punten thuis kunnen houden - een echte aanrader! Stel eerst uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open er dan een via DEZE WEBSITE en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK