cerCercle Brugge
eupEupen
Datum: 11/10/2015 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Jan Breydel
Super Sunday in tweede klasse: (nieuwe) leider gezocht

Met Cercle - Eupen en Lommel - Antwerp zijn er wel een aantal erg interessante duels

Super Sunday in tweede klasse: (nieuwe) leider gezocht
Foto: © photonews

Gisteren wisten de Rode Duivels zich te plaatsen voor het EK in Frankrijk, vandaag zijn er andere topmatchen die op ons zitten te wachten. En vier titelkandidaten spelen tegen elkaar in twee heerlijke duels. Wij zetten vol in op tweede klasse vandaag!

In Jan Breydel hebben we ons mannetje klaargezet om te gaan kijken naar de topper tussen Cercle Brugge en Eupen. Dat is toch het duel tussen het nummer 3 en de leider. 

De troepen van Fred Vanderbiest willen maar wat graag de Oostkantonners temmen en zo over hen in de stand springen. Of dat ook de leidersplaats op zal leveren?

Antwerp ongeslagen

Dat hangt van Lommel en Antwerp af. En uiteraard zijn we ook daar present, want Lommel kan mits winst zelf ook opnieuw gaan meespelen om de titel. The Great Old wil dan weer ongeslagen blijven.

En er zijn nog leuke duels: zo wil Lierse terug aanknopen met een overwinning, al is een tripje naar Schiervelde nooit simpel. U hoort het: een hele dag topvoetbal en wij zijn er bij, voor jullie!

Wie pakt de belangrijke punten vandaag? Zet in via ons op UNIBET en krijg een gratis bonus van 60 euro. Dat wordt meteen 150 euro als Eupen wint, of zelfs 196 euro voor een winstpartij van Coxyde.

Meer nieuws

2e klasse