antAntwerp
virVirton
0-1
Grégory Dufer (pen) 54'
1-1
Datum: 07/10/2015 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Bosuil
Antwerp kan vanavond opnieuw de enige leider zijn in tweede klasse
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Antwerp FC wil vanavond leidersplaats pakken tegen Virton

Antwerp kan vanavond opnieuw de enige leider zijn in tweede klasse
Foto: © Photonews

Er staat vanavond midweekvoetbal op het programma in de Proximus League. En we kijken natuurlijk met argusogen naar de partij tussen Antwerp FC en Excelsior Virton. De oudste club van 't land kan namelijk alleen aan de leiding komen.

Antwerp FC deelt (met één wedstrijd minder gespeeld, nvdr.) momenteel de leidersplaats met AFC Tubize, maar laatstgenoemde moet niet aan de bak. Door het oneven aantal ploegen in de Proximus League is er telkens een club vrij. 

Op papier mag the Great Old - wederom in een kolkende Bosuil - geen problemen hebben om Excelsior Virton opzij te zetten. De bezoekers staan momenteel op een achtste plaats en hebben al zes punten minder dan Antwerp.

David Gevaert kan geen beroep doen op zijn volledige kern. Zo liggen Steve Colpaert en Geoffry Hairemans nog steeds in de lappenmand. Jordy Huysmans is dan weer wel klaar voor de dienst.

Virton zit momenteel allesbehalve in een positieve spiraal. De laatste twee wedstrijden - KSV Roeselare en KMSK Deinze - werden verloren. Tegen KVV Coxyde werd dan weer de volle buit gepakt.

Pakt Antwerp de volle buit? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET 87 euro op. Denk je eerder dat Virton komt stunten op de Bosuil? Dan mag je maar liefst 420 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

2e klasse