lomLommel SK
lieLierse SK
Datum: 25/09/2016 16:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Stedelijk Sportstadion
Aanvoerder van Lierse is duidelijk: "We moeten daar in Limburg voor de overwinning gaan"
Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties

Lierse is de fiere leider in 1B en wil ook tegen Lommel de drie punten pakken

Aanvoerder van Lierse is duidelijk: "We moeten daar in Limburg voor de overwinning gaan"
Foto: © photonews

De bekernederlaag tegen AA Gent liet bij Lierse een (kleine) wrange nasmaak achter. Maar de focus ligt alweer op zondag. Dan trekt de fiere leider in 1B naar Lommel.

Lierse verloor pas in de slotminuut van AA Gent met 1-2. "Met het oog op zondag was het misschien beter om geen verlengingen te spelen, maar als je op het veld staat, wil je toch niet verliezen en ga je voor die verlengingen", zegt Thomas Wils in Gazet van Antwerpen.

Maar de nederlaag is niet blijven nazinderen in de kleedkamer. "De competitie primeert, dat mag wel duidelijk zijn. Ik weet dat Lierse vorig seizoen niet van Lommel kon winnen, maar in deze competitie moet je niet speculeren op een gelijkspel", vindt Wils.

Het zal zeker niet gemakkelijk worden. We staan nu eerste in het klassement en iedereen wil tegen de leider winnen, hé.

Lierse staat momenteel eerste met 12 punten uit 6 wedstrijden, Lommel telt vier punten minder en is gedeeld derde. "We moeten daar in Limburg voor de overwinning gaan. Maar het zal zeker niet gemakkelijk worden. We staan nu eerste in het klassement en iedereen wil tegen de leider winnen, hé", weet de Lierse-aanvoerder.

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK