Datum: 01/09/2017 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Schiervelde
Duel om de leidersplaats in 1B: Roeselare of Beerschot Wilrijk zet blitzstart verder
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Roeselare en Beerschot Wilrijk strijden om de leidersplaats

Duel om de leidersplaats in 1B: Roeselare of Beerschot Wilrijk zet blitzstart verder
Foto: © jan mees

Vroeg een maand geleden aan gelijk wie welke ploegen er na drie speeldagen ongeslagen aan kop van het klassement van 1B zouden staan, Roeselare en Beerschot Wilrijk waren wellicht niet bij de antwoorden.

Beide teams staan er uiteindelijk maar mooi. Roeselare ging gelijkspelen in Lierse, won in Tubize en pakte de drie punten thuis tegen OH Leuven. U weet wel, dat team dat Cercle Brugge met 7-1 versloeg.

Beerschot Wilrijk speelde ook gelijk tegen Lierse, dat tegen iedereen al 2-2 gelijkspeelde. Verder won het van Tubize en Union. Vooral in de beker maakte het al indruk, met een fantastische Losada. Als de voortekenen kloppen, wordt het een heel mooie wedstrijd.

Selecties

KSV Roeselare:
Biebauw, Bochet, Borry, Brodic, Brouwers, Damman, De Winter, Dufour, Godwin, Grisez, Ibou, Lecomte, Lemoine, Maletic, Monteyne PJ, Samyn, Van Acker, Van Cauwenberghe, Wilmots en Zolotic.

KFCO Beerschot Wilrijk:
Romo, Steelant, Dom, Swinkels, Van den Bergh, Prychynenko, Ekangamene, Essikal, Pietermaat, Van Hyfte, Octavio, Messoudi, Boulaouali, Schaessens, Maes en Losada

Roeselare is volgens UNIBET duidelijk de favoriet. Wed hier en beleef de match nog intenser!

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK