lieLierse SK
ohlOH Leuven
Datum: 14/05/2015 18:00
Competitie: 2e - promotie
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Lierse kan vanavond het behoud (zo goed als) binnenhalen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Lierse kan vanavond het behoud (zo goed als) binnenhalen
Foto: © Photonews

Lierse SK kan zich vanavond zo goed als verzekeren van een verlengd verblijf in eerste klasse. De opdracht is simpel: winnen van OH Leuven en de kloof met de fusieclub vergroten tot vijf punten.

Na vanavond staan er nog drie speeldagen op het programma in de eindronde met de tweedeklassers. Het hoeft dus geen betoog dat Lierse SK een schitterende zaak kan doen. 

De Pallieters wonnen in deze eindronde al bij KAS Eupen en tegen Lommel United. Bovendien staat er nu een dubbele confrontatie met OH Leuven op het programma. 

De fusieclub legt vanavond al haar laatste troeven op tafel. Akkoord: mathematisch is alles nog mogelijk na vanavond, maar voetbal is geen exacte wetenschap.

OH Leuven liet dan wel weten dat het mislopen van de promotie geen (financieel) drama is, maar de club snakt naar eerste klasse. Dan moeten de tanden vanavond aan de oppervlakte komen.

Pakt Lierse vanavond gewoon de volle buit? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 138 euro op. Denk je eerder dat OHL de overwinning zal pakken? Dan mag je 174 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

2e - promotie

 Speeldag 1