Datum: 20/05/2015 20:30
Competitie: 2e - promotie
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: King Power at Den Dreef
Met wat meeval zet OH Leuven vanavond het promotiefeest in
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Met wat meeval zet OH Leuven vanavond het promotiefeest in
Foto: © photonews

OH Leuven kan op matchdag 5 van deze eindronde de promotie naar de Jupiler Pro League afdwingen. Al moeten de Leuvenaars ook hopen dat het resultaat op het Lisp in hun voordeel uitdraait.

Om vanavond al te kunnen vieren moet OHL in de eerste plaats zelf de drie punten aan Den Dreef houden. Tegenstander Lommel United vond zondag zijn eergevoel terug met het eerste puntje in deze nacompetitie, maar komt niet meer in aanmerking voor promotie.

Yohan Brouckaert en Kevin Tapoko keren bij de thuisploeg terug uit schorsing. Jovan Kostovski maakt de omgekeerde beweging en zit op het strafbankje. Alessandro Cerigioni en Pino Rossini raken ondanks lichte blessures fit. Voor Kenny Thompson (knie) zit het seizoen erop.

Bij winst hoeven de troepen van Jacky Mathijssen nog naar het resultaat tussen Lierse en Eupen te kijken. Bij een puntendeling kan OH Leuven een jaar na de degradatie uit eerste klasse zich weer opmaken voor het hoogste niveau.

Doet OHL de helft van het werk?

Een gokje op een zege van de Leuvenaars bij UNIBET levert u 87 euro op. Durft u voor de bezoekers uit Lommel te gaan? Dan kan u na vanavond 360 euro bijschrijven op uw bankrekening. Voetbalkrant.com zet u via deze LINK alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro!

Meer nieuws

2e - promotie

 Speeldag 1