kvkKV Kortrijk
beeBeerschot AC
Datum: 21/12/2011 20:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Guldensporenstadion
Live Beerschot wél met beste elf in Kortrijk
Tomas Taecke
| 0 reacties
Beerschot wél met beste elf in Kortrijk
Foto: © SC

Hoe rumoerig het op het Kiel is, zo rustig is het in Kortrijk. KVK en Beerschot werken vanavond in een pittig onderonsje de heenwedstrijd van de kwartfinales van de beker af.

Ondanks de extrasportief woelige tijden op het Kiel presteren de Ratten dit seizoen regelmatig. Beerschot staat netjes in de middenmoot en mag gerust naar boven kijken in het klassement. Daar komt het op de vijfde plaats Kortrijk tegen, dat onder Hein Vanhaezebrouck in alle stilte de knappe resultaten aaneenreigt.

Het bekerduel is voor beide clubs belangrijk, vooral Beerschot gaf dit seizoen al vaker te kennen dat de beker voor de Ratten levensbelangrijk is. Natuurlijk wil ook Kortrijk een ronde verder en daardoor kan het zich vanavond alvast geen nederlaag permitteren.

Beide clubs missen twee geblesseerde spelers. Aan de zijde van Kortrijk zijn dat Mulemo en Wijns, Beerschot kan nog steeds geen beroep doen op Stijnen en ook Angeli ligt in de lappenmand. Niemand is geschorst voor deze heenwedstrijd.

Opstellingen

Kortrijk: Keet, Oussalah, Zukanovic, Gershon, Capon, De Mets, Messoudi, Pavlovic, Nfor, Chavarria, Veselinovic.

Beerschot: Pacovski, Kagelmacher, Mikulic, Malul, Van der Heyden, Wuytens, Nyoni, De Decker, Losada, McDonald, Sidibe.

De wedstrijd is LIVE te volgen op onze website.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Kortrijk is favoriet. Een gokje op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Kortrijk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 292,5 euro bij een gok van 150 euro, Beerschot levert u 570 euro op.

Meer nieuws

Beker van België