kvoKV Oostende
cerCercle Brugge
0-1
1-2
90+3' Gregory Mertens (pen)
Datum: 16/01/2013 20:00
Competitie: Beker van Belgiƫ
Speeldag: Kwart Finales (T)
Stadion: Diaz Arena
Live Nieuwkomer Dickoh start bij Cercle
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Nieuwkomer Dickoh start bij Cercle
Foto: © SC

Als het winterweer geen roet in het eten gooit, kijkt Oostende vanavond in het eigen Albertpark Cercle Brugge in de ogen. In de heenwedstrijd weerde Oostende zich sterk en kon het met een 2-1 nederlaag terug naar de kust.

Dat uitdoelpunt kan nog belangrijk blijken voor de kustploeg. Trainer Vanderbiest gaf na de wedstrijd in Brugge al aan dat het zou spoken in het Albertpark vanavond. Hij kan wel geen beroep doen op Brouckaert, die geschorst is.

Of het vanavond zal kunnen spoken, zal van het veld afhangen. Momenteel wordt het nog een laatste keer gekeurd maar het veld is momenteel volledig sneeuwvrij dankzij 150 hulpvaardige supporters.

Cercle Brugge zag deze week spits Gudjohnsen naar de buren trekken. De competitie en het gevecht tegen het behoud blijven prioritair bij de vereniging maar doorstoten in de beker zou Cercle een positieve boost kunnen geven.

Foeke Booy mocht wel Frederik Boi, die tijdelijk overkomt van OH Leuven, opnieuw verwelkomen in Brugge. Hij zit ook meteen in de selectie.

Selectie Cercle: Bram Verbist, Braafhart Mitchell, Frederik Boi, Anthony Portier, Stef Wils, Gregory Mertens, Bernt Evens, Karel Van Roose, Arnar Vidarsson, Lukas Van Eenoo, Tim Smolders, Michael Uchebo, Kevin Janssens, Rudy, Bakenga, Arne Naudts, Niels Mestdagh en Francis Dickoh.

Meer nieuws

Beker van Belgiƫ