Datum: 26/09/2012 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: Ronde 6
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Gent tegen beste verdediging van derde B
Fabian Morren
| 0 reacties
Gent tegen beste verdediging van derde B
Foto: © SC

AA Gent kan maar beter oppassen als vanavond Bocholt op bezoek komt. De derdeklasser blaakt immers van vertrouwen en wil zich bewijzen tegen een eersteklasser.

Gent bezwoor dit weekend de crisis door te gaan winnen op het veld van Standard. De onrust loert echter nog altijd om een dichtbij gelegen hoekje. Trond Sollied zal waarschijnlijk wel andere jongens kansen geven, maar zou beter wel opletten met onderschatting.

De Limburgers hebben in de competitie immers nog niet verloren en trekken met een zege tegen titelfavoriet La Louvière naar het Ottenstadion. Bocholt staat tweede in de stand en heeft de beste verdediging van de reeks. Tegen een ploeg die moeite heeft om te scoren, kan er misschien wel iets geforceerd worden.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Bocholt daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Gent met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 105 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bocholtstrijkt u 2200 euro op.

Meer nieuws