kvmKV Mechelen
Bertrigeoise
Datum: 26/09/2012 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: Ronde 6
Stadion: Achter de Kazerne
Live Malinwa met Ruiz tegen Waalse derdeklasser
Fabian Morren
| 0 reacties
Malinwa met Ruiz tegen Waalse derdeklasser
Foto: © SC

KV Mechelen wil na de knappe 6 op 6 in de competitie geen uitschuiver maken in de beker. Het vrij onbekende Betrix, een derdeklasser, is vanavond de tegenstander.

Bij Maliwna zijn Van Loo, Pandza en De Petter geblesseerd. Van Hoevelen en Junker zijn twijfelachtig. Bateau is nog steeds niet speelgerechtigd en Renard wordt rust gegund. Mechelen wil graag nog eens ver geraken in de beker. De laatste keer dat dit lukte was in 2009. Toen werd er verloren van Racing Genk.

Bertrix ziet Negi en Vandermaelen terugkeren uit schorsing. Zanelli, Martins de Sa en Lebe zijn geblesseerd. Bertrix staat in het klassement in derde klasse B op een achtste plaats. Afgelopen weekend werd er verloren bij Union.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

KV Mechelen  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Bertrix daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Mechelen met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 105 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bertrix strijkt u 2500 euro op.

Meer nieuws

Beker van België