Datum: 15/04/2007 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Gent, Club en Charleroi aan de bak
Kristof Blomme
| 0 reacties
Gent, Club en Charleroi aan de bak
Foto: © SC

Zondag worden nog twee partijen afgewerkt. AA Gent moet winnen tegen Beveren om Standard in het vizier te houden. Charleroi en Club Brugge vechten voor de vijfde positie. 

Om 18 uur staan Gent en Beveren tegenover elkaar in het Ottenstadion. Standard won gisteren en dus telt Gent weer een achterstand van zes punten. Winst is dus noodzakelijk om de derde plaats in het vizier te houden. Beveren zag Lierse gisteren gelijk spelen. Het telt nog steeds een voorsprong van vijf punten. Bij de Buffalo's zijn Rudi en Noukeu geblesseerd. De Beule start allicht opnieuw in de basis. Stoica en Olufade moeten het verschil maken. Bij Beveren is Badjan geblesseerd. Gervinho moet geschorst toekijken. Snoeckx en Joseph-Augustin zijn nog twijfelachtig. 

Om 20.30 uur ontvangt Charleroi Club Brugge. Charleroi is vijfde, het telt één punt meer dan Club Brugge. Het wordt dus een duel voor plaats vijf. Charleroi moet Detal, Bakari en Diallo missen wegens blessure. Voor de rest kan trainer Mathijssen op iedereen rekenen. Bij Club zijn Lenaerts, Daerden en Chavez out. Englebert is geelgeschorst. Blondel en Vandelannoite werden niet in de kern opgenomen. Stijnen keert terug uit schorsing.

Meer nieuws