Datum: 19/02/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Jan Breydel
Koster houdt Odjidja op de bank
Nico Wieme
| 0 reacties
Koster houdt Odjidja op de bank
Foto: © SC

Club Brugge en Lokeren hopen hun positie in de top zes te verstevigen. Beide teams leveren strijd om de vierde plaats. De winnaar neemt een serieuze optie op Play-off1. Voor Club is dit een conditio sine qua non. Voor Lokeren hoeft niets, maar mag alles. Odjidja start op de bank bij de thuisploeg.

In de heenronde liepen de West-Vlamingen een blauwtje op in het Daknamstadion. Club speelde er een echte non-match en versierde gedurende 90 minuten omzeggens geen enkele kans. Als blauw-zwart deze prestatie herhaalt, dreigt nog een zware strijd om het felbegeerde ticket voor Play-off 1.

Voor het belangrijke treffen tegen de Oost-Vlamingen kan Adrie Koster nagenoeg op zijn volledige kern rekenen. Stijn Stijnen blijft in het sukkelstraatje zitten en Ronald Vargas zal dit seizoen niet meer te bewonderen zijn. Ryan Donk, Wilfried Dalmat, Karel Geraerts en Nabil Dirar kijken best uit voor een vijfde geel karton. In dat geval zouden ze de topper op Standard missen. Koster dropt Dirar, Hoefkens en Ivan Perisic terug in de ploeg, Vadis Odjidja moet opnieuw genoegen nemen met een zitje op de bank.

Lokeren toonde zich in het verleden al meer dan eens het zwarte beest van Club en wil die reputatie vanavond alle eer aandoen. Peter Maes moet weer sleutelen aan zijn team. De Limburger kan niet rekenen op de geblesseerden Barry Boubacar Copa, Geir Fevang, Hassan El Mouataz, Ivan Yagan, Derick Katuku Tshimanga en Sepp De Roover. Voor Ivan Leko wordt het een bijzondere wedstrijd. De Kroaat keert, zoals hij zelf zegt, terug naar zijn thuis.

U kunt de wedstrijd hier live volgen!

Meer nieuws