beeBeerschot AC
kvmKV Mechelen
Datum: 22/10/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Beerschot met Custovic en MacDonald, KVM houdt Cordaro op de bank
Beerschot met Custovic en MacDonald, KVM houdt Cordaro op de bank
Foto: © SC

Malinwa gaat vanavond op bezoek bij Beerschot. Een verplaatsing die dringend punten moet opleveren willen de Mechelaars niet verder wegzakken. Beerschot wil de lijn van de goede resultaten doortrekken.

Bij Beerschot lopen Maes en Dayan er niet bij door blessures. Beerschot wil in eigen huis KV Mechelen afhouden en kan zelfs aansluiting krijgen bij de topzes. Trainer Jacky Mathijssen kiest voor een aanvallende opstelling met Losada, Sidibé, Custovic en MacDonald. François en Porokara starten op de bank.

Door de blessure van David Destorme start Kevin Vandenbergh in de basis. Opvallender is het bankzitterstatuut van Cordaro die plaats moet ruimen voor Liroy Zhaïri. Biebauw, Geudens, Van Loo en Vidarsson zijn geblesseerd.

Opstellingen:
Beerschot: Stijnen, Kagelmacher, De Decker, Custovic, MacDonald, Sidibé, Nyoni, Losada, Mikulic, Malul, Van Der Heyden
KV Mechelen: Renard, Pandza, De Witte, Van Hoevelen, Diabang, Chen, Vandenbergh, Zhaïri, Gorius, Alibec, Ghomsi

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Beerschot is favoriet. Een gokje op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Beerschot de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 307.5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van OHL wint u 510 euro.

Meer nieuws