Datum: 20/11/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Lotto Park
Live Jacobs tovert Badibanga uit zijn hoed
Jacobs tovert Badibanga uit zijn hoed
Foto: © SC

STVV staat op een gedeelde laatste plaats, samen met Westerlo. Kunnen de Kanaries iets rapen op het veld van leider Anderlecht? Het zou een serieuze stunt zijn. Volg de wedstrijd hier live vanaf 18u...

Ariël Jacobs moet zijn typeteam op twee plaatsen wijzigen. Juhasz is geschorst en Dieumerci Mbokani is hervallen in zijn oude blessure. De twee worden vervangen door Olivier Deschacht en Fernando Canesin. Daarnaast had de Anderlechtse coach nog een verrassing in petto. Hij haalde Lukas Marecek uit de basis en verving hem door Badibanga. Daardoor schuift Gillet op naar het centrum. Voor de aalvlugge winger is het de eerste keer dat hij start dit seizoen in de competitie.

Bij STVV is het vooral uitkijken naar Reza. De aalvlugge spits scoorde reeds negen keer en trainer Jacobs zei in zijn voorbeschouwing reeds om beducht daarop te zijn.

Opstellingen: 
Anderlecht: Proto, Wasilewsk, Kouyate, Deschacht, Safari, Gillet, Badibanga, Kljestan, Canesin, Jovanovic, Suarez
STVV: Verhulst, Ngawa, Buyssens, Euvrard, Iandoli, Kotysch, Mennes, Daerden, Dufer, Schouterden, Reza

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje op STVV daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 174 euro bij een gok van 150 euro, STVV levert u 2325 euro op.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier

Meer nieuws