Datum: 27/11/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Sollied kiest voor Ljubijankic en Van Der Bruggen
Melissa Maes
| 0 reacties
Sollied kiest voor Ljubijankic en Van Der Bruggen
Foto: © SC

Racing Genk maakt zondag de verplaatsing naar AA Gent. Kan de landskampioen, die woensdag nog een serieuze Europese pandoering kreeg, iets tonen op het veld van de nummer twee van de Jupiler Pro League?

AA Gent is aan een sterke heenronde bezig, kan het Racing Genk een tweede mentale klap uitdelen in een week tijd? De Limburgse club wil niets liever dan winnen om een negatieve spiraal te vermijden.

Anderlecht won gisteren de dolle match tegen Zulte Waregem en staat voorlopig eerste met zes punten voorsprong op de Buffalo’s. Kunnen zij die kloof vanavond weer verkleinen? De landskampioen staat momenteel op de zevende plek, maar kan mits winst over KV Kortrijk wippen.

Sollied ziet Nahayo, M’Sila, Lepoint en Ba in de lappenmand liggen. Smolders was deze week onzeker, dus neemt youngster Van Der Bruggen zijn plaats in. Been kan niet rekenen op Joneleit, Hubert, Simaeys, Masuero en Grimi.

Scheidsrechter Frank De Bleeckere nam deze week afscheid van het Europese strijdtoneel, maar hij blijft in onze competitie nog even fluiten. Vanavond zal de 45-jarige ref het duel tussen AA Gent en Racing Genk in goede banen proberen leiden.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 18 uur.

Opstellingen:
AA Gent: Padt, Baric, Melli, Arzo, Skarabot, Thijs, Jørgensen, Van Der Bruggen, Ljubijankic, Mboyo, Brüls
Racing Genk: Köteles, Anele, Hyland, Nadson, Pudil, Buffel, Vanden Borre, Tözser, De Bruyne, Barda, Vossen

Wat denkt BWIN over deze match?

AA Gent is favoriet. Een gokje op Racing Genk daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 282 euro bij een gok van 150 euro, winst van Racing Genk levert u 540 euro op.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Meer nieuws