lieLierse SK
cluClub Brugge
Datum: 26/11/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Daum begint met Odjidja en Vleminckx tegen Lierse
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Daum begint met Odjidja en Vleminckx tegen Lierse
Foto: © SC

Lierse ontvangt titelkandidaat Club Brugge. Voor beide clubs zijn de punten heel belangrijk: Lierse kan onderaan het klassement een goede zaak doen, Club wil de aansluiting met leider Anderlecht niet verliezen.

De voorbereiding op de verplaatsing naar het Lisp werd in Brugge overheerst door het overlijden van de stiefmama van Odjidja. De speler gaf zelf al aan te willen voetballen. Coach Daum luisterde naar Odjidja en laat hem aan de wedstrijd beginnen. Deze partij zal overigens beginnen met een minuut applaus en de spelers van Club zullen een rouwband dragen tijdens de wedstrijd.

Sonck
Bij Lierse komt de motor stilaan op gang: van zijn laatste vier wedstrijden kon de club er twee winnen. Bij winst kan Lierse een bijzonder goede zaak doen en de hete adem van STVV en Westerlo achter zich laten. Opvallend is dat Wesley Sonck opnieuw mag plaatsnemen op de bank, voor het eerst sinds begin oktober zit hij weer in de selectie. Trainer Janssens kan geen beroep doen op de geblesseerden Ayew, De Wree, Thompson en Claasen.

Vleminckx en Kujovic
De Brugse oefenmeester moet het stellen zonder Stenman, Blondel, Vydra en Hogli. De Jonghe neemt de plaats in van Hogli en Bjorn Vleminckx krijgt de kans om zich vanaf de eerste minuut te tonen van Daum. In tegenstelling tot wat werd verwacht, zit niet doelman Coosemans op de bank maar wel Kujovic.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
Steekt Club Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij
Bwin 243 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lierse wint u 750 euro.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Meer nieuws