lokSporting Lokeren
staStandard
Mijat Maric (pen) 63'
1-0
Datum: 10/12/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Daknam
Live Kan Lokeren Luikse stoomtrein afstoppen?
Tomas Taecke
| 0 reacties
Kan Lokeren Luikse stoomtrein afstoppen?
Foto: © SC

Standard trekt om 18 uur naar Daknam waar het een felgeplaagd Lokeren ontmoet. Kunnen de Waaslanders de nietsontziende Rouches een nederlaag toedienen?

Na de 5-0-pandoering in het Astridpark bleef Standard tot op vandaag ongeslagen. Vanavond trekken de Luikenaars naar Daknam, waar ze het doorgaans betrekkelijk lastig hebben. Bovendien kan Lokeren een driepunter gebruiken om het degradatiespook voor goed achter zich te laten.

Coach José Riga mist drie basisspelers. Vainqueur en Kanu zijn geschorst, bovendien ligt ook Mujangi Bia een periode in de lappenmand. Buyens, Mpoku en Ciman  zijn hun vervangers.

Aan de overzijde geen geblesseerden. Sterkhouder Tshimanga is wel geschorst na zijn dubbele gele boeking op het veld van Zulte Waregem, net als Harbaoui die een eerste van twee schorsingsdagen uitzit. Mokulu en Finnbogason nemen plaats in de basiself, De Pauw wordt naar de bank verwezen.

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Standard is favoriet. Een gokje op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 330 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lokeren wint u 465 euro.

Meer nieuws