beeBeerschot AC
lieLierse SK
Datum: 26/12/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Beerschot met verwachte elf tegen Lierse
Fabian Morren
| 0 reacties
Beerschot met verwachte elf tegen Lierse
Foto: © SC

Beerschot wil het jaar in schoonheid afsluiten na de nederlagen tegen Westerlo en in de beker tegen Kortrijk. Lierse heeft de punten onderaan uiteraard nog steeds hard nodig.

Beerschot had van de beker een doel gemaakt, maar de nederlaag in Kortrijk kan die droom wel eens aan diggelen geslagen hebben. Er is nog wel een terugwedstrijd, maar de 2-0-nederlaag was niet helemaal ingecalculeerd. Lierse verloor in de beker, maar won wel in de competitie en kan zo toch iets vrijer ademen.

Jacky Mathijssen kan op een vrijwel fitte kern rekenen. Enkel Stijnen en Angeli blijven afwezig. Wellicht vanavond geen verrassingen in het elftal van de Limburgse coach.

Lierse-trainer Chris Janssens liet tegen Standard enkele spelers rusten. Maric en Wils zijn straks echter geschorst en Saidi niet fit. Mathisen is ziek en de afscheidnemende Kovacs zit niet meer in de kern.

Vermoedelijke ploegopstellingen: 

Beerschot: Pacovski, Wuytens, Kagelmacher, Mikulic, Van der Heyden, Malul, De Decker, Nyoni, Losada, MacDonald, Sidibé

Lierse: Kawashima, De Wree, Frans, Grncarov, Gaxa, Claasen, Gilberto, Vandooren, Bidaoui, Elgabas, Huysegems

UPDATE: Jacky Mathijssen kiest voor de verwachten namen bij Beerschot. Lierse-coach Chris Janssens gunt Flavio een basisplek na zijn sterke invalbeurt tegen Standard.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Beerschot is favoriet. Een gokje op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Beerschot de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 255 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lierse wint u 750 euro.

Meer nieuws