Datum: 14/01/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Standard en Beerschot openen 2012
Fabian Morren
| 0 reacties
Standard en Beerschot openen 2012
Foto: © SC

Standard trapt het nieuwe jaar op gang in de Jupiler Pro League. De Rouches krijgen op Sclessin het bezoek van Beerschot.

Standard zit nog steeds op koers voor de play-off I en misschien wel meer. Beerschot sloot het jaar goed af, zonder veel sportieve zorgen. Intussen is de ploeg van Jacky Mathijssen echter verzwakt. Kagelmacher verhuist allicht naar Kaiserslautern en ook van Sidibé is geen spoor meer.

Bij Standard zijn er vraagtekens rond Tchité. De spits vertrekt mogelijk naar Al Shabab. Vanavond is hij er vanwege een blessure sowieso niet bij. Belhocine is geschorst en ook Jelle Van Damme is nog steeds geblesseerd.

Beerschot is dus helemaal verzwakt. Geen Kagelmacher en ook ook geen Sidibé. Mikulic is geschorst. Enkele jongeren kunnen daardoor plaatsnemen op de bank.

UPDATE: Geen verrassingen in de elftallen. Standard-coach José Riga kiest voor Batshuayi en Cyriac in de spits. Bij Beerschot komt Fjoluson naast Wuytens in de verdediging en Dayan vervangt Sidibé.

Vermoedelijke ploegopstellingen:

Standard: Bolat, Goreux, Kanu, Felipe, Pocognoli, Mujangi Bia, Vainqueur, Buyens, Seijas, Batshuayi, Cyriac

Beerschot: Pacovski, Malul, Wuytens, Fjoluson, Van der Heyden, François, De Decker, Nyoni, MacDonald, Losada, Dayan

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje op Beerschot daarentegen zal u iets meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 217,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Beerschot wint u 1087,5 euro.

Meer nieuws