Datum: 15/12/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Regenboogstadion
Live Berrier en Tshimanga starten meteen in de basis
Tomas Taecke
| 0 reacties
Berrier en Tshimanga starten meteen in de basis
Foto: © SC

In de schaduw van de schok tussen Anderlecht en Club Brugge staat er om 18 uur nog een heuse klepper geprogrammeerd. Zulte Waregem gaat met Dury en Berrier op zoek naar eerherstel, terwijl Genk met Tshimanga binnen de lijnen wel eens de ploeg van de terugronde kan worden.

Twee clubs die in de heenronde onder de verwachtingen bleven staan vanavond lijnrecht tegenover elkaar aan de Gaverbeek. Essevee haalde Dury en Berrier terug naar Waregem, waar het vandaag in het eigen Regenboogstadion een abominabele heenronde achter zich wil laten. Genk kan zich na het Champions League-verhaal en de talloze blessures ontpoppen tot de ploeg van de terugronde en gaat bijgevolg ook best van start met een driepunter.

Mario Been heeft met Tshimanga één van de beste linkervleugelspelers in België binnengehaald. De Rotterdammer gunt de gewezen Lokeren-speler meteen een basisplaats. Bailly zit voorlopig niet in de wedstrijdkern. Joneleit, Limbombe en Camus zijn nog geblesseerd, Barda is geschorst.

Aan de overzijde gunt ook Francky Dury nieuwkomer Berrier bij zijn terugkeer meteen een basisplaats.  De heropgeviste Habibou neemt voorin plaats naast Chevalier en Naessens. Ook Rossini is weer beschikbaar. Matton en Hadzic liggen nog steeds in de lappenmand.

Opstellingen:

Zulte Waregem: Bossut, De fauw, D'Haene, Maréval, Berrier, Naessens, Colpaert, Sterckx, Delaplace, Chevalier, Habibou.

Racing Genk: Koteles, Anele, Simaeys, Nadson, Tshimanga, Buffel, Vanden Borre, Tözser, De Bruyne, Benteke, Vossen.

Meer nieuws