gntKAA Gent
zwaZulte Waregem
Datum: 21/01/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Dury keert terug naar Ottenstadion
Melissa Maes
| 0 reacties
Dury keert terug naar Ottenstadion
Foto: © SC

Francky Dury keert vanavond met zijn oude geliefde terug naar AA Gent, waar hij vorig seizoen trainer was. Zulte Waregem kan maar beter winnen als het uit de gevarenzone wil klauteren.

AA Gent is niet al te best begonnen aan het nieuwe jaar. Het kon de kloof met Anderlecht dichten, maar verloor met 2-1 van Lierse. Woensdag werden de Buffalo’s door Lokeren uit de beker gewipt. Kunnen de spelers zich weer helemaal opladen om ex-coach Dury te ontvangen?

Zijn opdracht is duidelijk: Zulte Waregem in eerste klasse houden. Voorlopig heeft Essevee drie punten meer dan Westerlo en STVV en moet het zich tevreden stellen met de veertiende plaats.

Sollied kan niet rekenen op sterkhouders Thijs, Smolders en Ljubijankic, ook Lepoint is nog steeds aan het revalideren. Bij Zulte Waregem zijn Matton en Rossini geblesseerd. Scheidsrechter van dienst is Loeman.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Vermoedelijke opstellingen:
AA Gent:
Boeckx, Rafinha, Melli, Nahayo, Wallace, Arzo, Jørgensen, Van Der Bruggen, El Ghanassy, Coulibaly, Soumahoro
Zulte Waregem: Bossut, De fauw, D’Haene, Colpaert, Hamalainen, Delaplace, Sterckx, Naessens, Berrier, Chevalier, Habibou

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
AA Gent is favoriet. Een gokje op Zulte Waregem daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 213 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Zulte Waregem wint u 1087,50 euro.

Meer nieuws