cerCercle Brugge
staStandard
Datum: 29/01/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Jan Breydel
Live Standard met Pocognoli maar zonder Seijas, ook Verbist ontbreekt
Tomas Taecke
| 0 reacties
Standard met Pocognoli maar zonder Seijas, ook Verbist ontbreekt
Foto: © SC

Coppens neemt bij Cercle de plaats van de geblesseerde Verbist in. Bij de Rouches komt Pocognoli aan de aftrap, Seijas is er niet bij. Volg de wedstrijd LIVE op onze website!

De laatste keer dat Standard kon winnen op bezoek bij Cercle was op 3 maart 2007. Twee goals van Ali Lukunku beslisten toen het treffen. Nadien won Cercle drie van de vier ontmoetingen in het Jan Breydelstadion. Groen-zwart doet er goed aan om ook vandaag de drie punten thuis te houden. In geval van een verliesbeurt mogen de Bruggelingen definitief een kruis maken over PO1.

Bob Peeters kan zondag geen beroep doen op de geschorste Hans Cornelis. Zijn plaats wordt ingenomen door Karel Van Roose. Bram Verbist is geblesseerd en wordt vervangen door Jo Coppens. Ook Sergeant is nog steeds onbeschikbaar.

Standard won dit seizoen slechts één keer buitenshuis, op bezoek bij OHL (1-3). Als de Rouches straks willen meestrijden om een Europees ticket, moeten ze dit soort wedstrijden dringend beginnen winnen. Bij de Luikenaars is niemand geschorst, wel liggen Seijas, Buzaglo, Van Damme, Tchité en Gonzalez in de lappenmand.

Opstellingen:

Cercle: Coppens, Van Roose, Mertens, Reis, Evens, Iachtchouk, Vidarsson, Janssens, Baldé, Vetokele, Rudy

Standard: Bolat, Goreux, Ciman, Felipe, Pocognoli, Mujangi Bia, Vainqueur, Buyens, Gakpe, Cyriac, Batshuayi

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Standard is favoriet. Een gokje op Cercle daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze websiteen ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 360 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Cercle wint u 427,5 euro

Meer nieuws