cerCercle Brugge
kvmKV Mechelen
1-0
Datum: 11/02/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Jan Breydel
Live Biebauw vervangt Renard op bezoek bij Cercle
Tomas Taecke
| 0 reacties
Biebauw vervangt Renard op bezoek bij Cercle
Foto: © SC

Cercle Brugge hoopt tegen KV Mechelen op een nieuwe driepunter om zo zijn kansen op PO1 gaaf te houden. Na de zege op Stayen is alles weer mogelijk voor de vereniging.

Het ziet ernaar uit dat Cercle samen met Kortrijk en Genk voor de laatste twee PO1-plaatsjes zal vechten. Groen-zwart deelt de zesde plaats met de landskampioen, KVK telt twee punten meer. De Kerels volgen als vijfde in de rangschikking op hun beurt al op vijf lengtes van vierde in de stand Standard.

Cercle won vorige zaterdag met het kleinste verschil van STVV. Bob Peeters kiest voor dezelfde elf die vorige week de zege wisten veilig te stellen, enkel de geblesseerde Cornelis wordt vervangen door Carvalho. Van Roose komt daardoor vermoedelijk rechtsachter te spelen.   Reis, Rudy en Verbist zijn nog steeds geblesseerd, Coppens staat opnieuw onder de lat.

KV Mechelen staat één plaats lager gerangschikt dan Cercle Brugge, maar telt wel zes punten minder. De Mechelaars moeten vrijwel alles winnen om een waterkansje te behouden op PO1, een ambitie die Achter de Kazerne ondertussen vrijwel opgeborgen is. Doelman Renard is onbeschikbaar, Biebauw vervangt hem onder de lat.

Opstellingen:

Cercle Brugge: Coppens, Carvalho, Portier, Mertens, Evens, Iachtchouk, Vidarsson, Van Roose, Van Eenoo, Vetokele, D'Haene

KV Mechelen: Biebauw, Ghomsi, Biset, Chen, Pandza, De Witte, Iddi, Cordaro, Gorius, Destorme, Diabang

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Cercle is favoriet. Een gokje op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Cercle de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 322,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van KV Mechelen wint u 487,5 euro.

Meer nieuws