Datum: 11/02/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Het Kuipje
Live Sidibé maakt debuut in degradatietopper
Fabian Morren
| 0 reacties
Sidibé maakt debuut in degradatietopper
Foto: © SC

Het belang van Westerlo - Oud- Heverlee Leuven kan moeilijk onderschat worden. Vooral Westerlo speelt straks met het mes op de keel.

Westerlo - OHL is een duel tussen de nummers 15 en 14 van het klassement. De kloof tussen beide teams bedraagt vijf punten. Voor Westerlo is het dus écht de wedstrijd van de laatste kans. Verliezen staat gelijk met een deelname aan play-off III. 

De kans is groot dat bij Westerlo Sidibé meteen in de basis wordt gedropt. De andere aanwinst, Nathan Kabasele, zal vrede moeten nemen met een plek op de bank. De lijst van geblesseerden blijft erg lang.

OHL-coach Ronny Van Geneugden kan rekenen op een vrijwel fitte kern. Sasha Iakovenko speelde zelf enkele jaren bij Westerlo en keert dus nu met Leuven terug naar het Kuipje.

Vermoedelijke ploegopstellingen:

Westerlo: Verbauwhede, Cools, Ngolok, Corstjens, Cabeke, Yulu-Matondo, Adams, Vanthournout, Goor, Liliu, Sidibé

OH Leuven: Kaminski, Vermeulen, Gislason, Raymaekers, Weuts, Annys, Geraerts, Boi, Remacle, Chuka, Iakovenko

UPDATE 18.58u: Westerlo-coach Jan Ceulemans start alvast met aanvallende intenties. Reynaldo; Hemmen en Sidibé verschijnen aan de aftrap. Nathan Kabasele, een andere aanwinst, start op de bank. Bij OHL moet Frederik Boi verede nemen met een plek op de bank.

Volg de wedstrijd live bij ons vanaf 20 uur!

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Westerlo is favoriet. Een gokje op OH Leuven daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Wint Westerlo straks, dan krijgt u bij Bwin 277,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van OH Leuven wint u 615 euro.

Meer nieuws